16 Haziran 2011 Perşembe

omnitron pro4 en iyi nasıl çalışır

place here to learn-treasure place here to learn-treasure-defıne defıne defıne defıne sıgnal sıgns-solutıons-map-defıne path defıne-detector-cın-magıc-defıne search bars made-metals-charm-bury-bandit-defıne of documents-mound-tumulus-bandits- mystery of money-jewellery-defıne-archaeology-hıstory museums-ıslamıc-defıne natural stone-sculpture-news-mythology-antıque-archaeology-ancıent cıtıes-regıons-ancıent trade routes-horasan-ebced-sıgnal solutıons-defıne search-roman-byzantıne maps-green coıns only defıne to learn
omnitron pro4 en iyi nasıl çalışır

Omnitron Anten Dedektörlerinin diğer tip anten dedektörlerinden ayrılan en büyük farklılığı, büyük oranda doğru ve iyi bir ayırım ile hedefin noktasal yerini belirlemesidir. Bu da şu an piyasada olan diğer hiç bir anten dedektörde olmayan, Üç Zamanlı Alıcı-Verici özelliğindendir. Bütün Omnitronlar, Üç Zamanlı Alıcı-Verici Senkronize sinyaller olup , Elementin Elektron , Nötron ve Atom ağırlığına duyarlıdır. Piyasada satılmakta olan diğer bütün Antenler ise sadece Elektrona duyarlıdır. Bu da Omnitron Anten Dedektörlerini piyasada satılan diğer muadillerinden ayıran en büyük ve çok önemli bir özelliktir.
Omnitron PRO-4 hala hazırda tüm Dünya'da profesyonel hazineciler, defineciler, arkeologlar, antrepolistler (insan bilimcileri), jeolojistler ve maden şirketleri tarafından kullanılan ve tüm zamanlarda üstünlüğü kanıtlanmış en iyi metal arama dedektörüdür.

Bir Dell Omnitron satın aldıktan sonra saklayacağınız bir hedefi bularak cihaz hakkındaki bütün kuşkuları ortadan kaldırınız. Omnitron'larm ne kadar muazzam bir bulma gücüne ve doğru yer tespitine sahip olduğunu görünüz. En büyük diğer bir özelliği ise %100 oksidasyonu , sülfidi ve mikroskobik mineralize altın tozlarını filtreye gerek bırakmadan ayırmasıdır(A.Q.C. Devresi).
İthalatını ve Türkiye Mümessiliğini yaptığımız tüm Dell Omnitronlar orjinal Amerika Birleşik Devletleri (U.S.A.) malı olup , herhangi bir yan montaj sanayi ürünü değillerdir. Taklitlerinden mutlaka korununuz. Size bu müthiş, devrim yaratan yeni Omnitron PRO-4 ile bol şanslar ve iyi avlar dilerim (Mr. DelIVVinders -OMNİTRON : RO.Box3600 HainesCity, Florida 33845 U.S.A.)

Teknik Özellikler
Yalnız altın, gümüş ve bakır tespit etme yeteneği 1 Mil (1600 metre) menzilden hedef tespiti (bu menzil en ideal ve uygun tabiat koşulları içindir)Metrelerce derinlik tespit gücü (derinlik ideal ve mineralsiz toprak şartlarında çok fazla artacaktır)Pozitif ayırım özelliğiAranacak hedefin cinsini seçme özelliği (altm,gümüş,bakır)Manyetik sinyal dalgalarını alıcı, serbest dönebilen antenler1 Adet 9 volt pil kullanım imkanıGüvenli taşıma orjinal çantasında komple ağırlık2 (İki) yıl fabrika garanti belgeli
________________