10 Mayıs 2011 Salı

EFX OVAL SIYAH YEŞIL BILEKLIK EFX OVAL BRACELET BLACK GREEN

place here to learn-treasure place here to learn-treasure-defıne defıne defıne defıne sıgnal sıgns-solutıons-map-defıne path defıne-detector-cın-magıc-defıne search bars made-metals-charm-bury-bandit-defıne of documents-mound-tumulus-bandits- mystery of money-jewellery-defıne-archaeology-hıstory museums-ıslamıc-defıne natural stone-sculpture-news-mythology-antıque-archaeology-ancıent cıtıes-regıons-ancıent trade routes-horasan-ebced-sıgnal solutıons-defıne search-roman-byzantıne maps-green coıns only defıne to learn


EFX OVAL SIYAH YEŞIL BILEKLIK

Efx Tek Hologramlı Silikon Oval Bileklik
EFX Oval Siyah Yeşil Bileklik
Efx Tek Hologramlı Silikon Oval Bileklik
Tek hologramlı, su geçirmeyen esnek silikondan yapılmıştır.
Kişiye uygun çok renkli çeşitleri vardır
Avrupa ve Amerika’da Yok Satan Mucize Bileklik
Avrupa,Amerika ve uzak doğuda insanlar her geçen gün biraz daha,gençleşmek için haftada bir 1-2 saatlik,3 ya da 4 kür halinde uygulanan ve bedeli her seans için birkaç yüz dolarla ifade edilen negatif iyon kürü yapmaktadırlar.
Bu bileklik sayesinde gün içerisinde harcadığınız enerjinizi, dengenizi ve vucut esnekliğinizi , yorulmadan maxsimum seviyede kullanacaksınız ve elektornik cihazların yaydıgı negatif unsanlardan korunup, açık bir bilince sahip olacakasınız.Erken kalkamama probleminiz ortandan tamamen kalkacaktır
Kaykay, paten, su sporları, basketbol, futbol ve daha birçok daldaki sporcular tarafından tercih edilmektedir. Dünya kupası maşlarında birçok sporcu tarafından kullanımıştır. Kimi sporcular bileklik kimileri ise kolye yada ayakkabı modellerini kullanmıştır.
Efx hologram vücuda temas ettiği anda denge, güç ve esneklik sağlar. Amerika ve birçok Avrupa ülkesinde yok satmaktadır.
Bilekliğin içindeki Hologram sayesinde vucudunuza, denge – güç – esneklik kazandırır. Vücudunuzun enerjisini düzenleyerek , statik hale getirir. İllaki bileğinize takmanıza gerek yok. Vücudunuza 1 metre yakında olması yeterlidir. Dünya da birçok spor dalında ve günlük yaşamda kullanılmaya başlanmıştır. Kullanıldığı yerler ; denge, güç ve esneklik gerektiren bütün spor branşlarında,motorsiklet sürücüleri, fiziki efor gerektiren iş kollarında , yürüme problemi olan kişilerde (daha dengeli hareket etmesine yardımcı olur) vb…
Peki bu Hologram içinde ki mucize şey nedir?
Hologram içerisine negatif iyon yüklüdür. Negatif iyon doğada var olan bir elementtir. Yapılan araştırmalar,insanların yeteri kadar,sağlıklı ve vucutlarındaki atıl olan enerjiyi maxsimum seviyede kullanmaları ve daha temiz hava solumaları için, cm3 alanda en az 1500 negatif iyon yoğunluğunun bulunması gerektiğini ortaya çıkarmıştır.
Artan hava kirliliği, ve elektromanyetik cihazların yaydığı zararlı ışın ve sinyaller yüzünden negatif iyonlar büyük şehirlerde yeteri kadar bulunmamaktadır.
Doğadaki negatif iyon yoğunluğuna baktığımızda:
Şelale eteklerinde: 50.000 (-) iyon cm3
Dağlarda : 8.000 (-) iyon cm3
Deniz kıyılarında : 4.000 (-) iyon cm3
Ormanlarda : 3.000 (-) iyon cm3
Şehir Dışında : 1.200 (-) iyon cm3
Şehir İçinde : 200 (-) iyon cm3
Konutlarda : 20 (-) iyon cm3
Avrupa,Amerika ve uzak doğuda insanlar her geçen gün biraz daha,gençleşmek için haftada bir 1-2 saatlik,3 ya da 4 kür halinde uygulanan ve bedeli her seans için birkaç yüz dolarla ifade edilen negatif iyon kürü yapmaktadırlar.
Bu bileklik sayesinde gün içerisinde harcadığınız enerjinizi, dengenizi ve vucut esnekliğinizi , yorulmadan maxsimum seviyede kullanacaksınız ve elektornik cihazların yaydıgı negatif unsanlardan korunup, açık bir bilince sahip olacakasınız.Erken kalkamama probleminiz ortandan tamamen kalkacaktır.
Bedenimiz tam olarak ahenkli çalisiyor mu?
Hepimiz dogal olarak olusan bir enerji alani tarafindan sarilmis bulunuyoruz. Bu alan içten ve distan gelen tesirlere tepki gösterir.
Enerji alanimiz bozuldugunda, bedenimizin performansi ve yasama hevesimiz de ayni bir müzik enstrümaninin akordunun bozumasi gibi hemen olumsuz etkilenir. Tam tersi olarak bu frekanslar düzene girerse, kaslar rahatlar, kan akisi artar ve tansiyon yatisir.
EFX hologram teknolojisi insanlarda hücresel seviyede bulunan enerji alanlarini pozitif anlamda etkileyen algoritimler ve frekanslar içerir. EFX ürününü bedeninize yakin bir yerde ve özellikle merkezi enerji noktalarinda tasidiginizda (eller ve ayaklar gibi) vücudunuzun dogal olarak olusan bio-elektrik frekanslari ahenkli bir hale gelecektir. EFX ürünleri bedeni etkili bir sekilde tekrar düzenler ve aninda tüm potansiyeli ve hareket kabiliyetini ortaya çikarir.
Efx Denge ve Güç Bilekliği en dikate deger sonuçlari,
- Ani denge ve güç artisi
- Esneklik ve hareket kabiliyetinde gelisme
- Daha iyi odaklanma ve atiklik
- Hizli kavrama
- Stres ve tansiyondan kurtulma
- Hareketsizlik ve isteksizligin bitmesi
EFX basit direnç testi 1. Adim
Ayaklarinizin üzerine dik durun ve kollarinizi omuz hizasina T seklinde iki yana açin ve gergin tutun.

2. Adim
Bir ayaginizi yukari kaldirin, dengenizi saglayin ve kollarinizi gergin tutmaya devam edin.
3. Adim
Tanitici dirseginizden kolunuzu asagiya dogru bastiracak ve dengenizi bozmaya çalisacaktir. Bu duruma direnç göstereceksiniz ama sonunda dengeniz bozulacaktir.
4. Adim
Denemeyi (1,2,3 adimlar) tekrar yapin, ayni sonucu alacaksiniz.
5. Adim
Elinize bir EFX ürünü alin ve denemeyi tekrarlayin, tanitici kolunuzu asagiya kadar bastirdigi halde dengenizin bozulmadigini göreceksin