28 Mayıs 2011 Cumartesi

altin arama dedektoru Terra 705

place here to learn-treasure place here to learn-treasure-defıne defıne defıne defıne sıgnal sıgns-solutıons-map-defıne path defıne-detector-cın-magıc-defıne search bars made-metals-charm-bury-bandit-defıne of documents-mound-tumulus-bandits- mystery of money-jewellery-defıne-archaeology-hıstory museums-ıslamıc-defıne natural stone-sculpture-news-mythology-antıque-archaeology-ancıent cıtıes-regıons-ancıent trade routes-horasan-ebced-sıgnal solutıons-defıne search-roman-byzantıne maps-green coıns only defıne to learn



Minelab X Terra 705 Altın Arama Dedektörü

Minelab Xterra 705 dedektör defineciliğe ilk başlayanlar için tavsiye edilen bir modeldir. Minelab Xterra serisinin en üst modeli olan 705 yeni başlayan kullanıcılar için tavsiye edilmesine karşın içerisinde bulunan özellikleri profesyonel dedektörlere çok yakındır. Kullanıcıya çok büyük kolaylıklar sağlayan özellikleri mevcuttur. Ergonomik yapısı ile kullanıcıyı arazide yormaz.

Minelab Xterra 705 modeli otomatik toprak ayarı özelliği ile kullacının dedektörünü açıp hemen arama yapmasını sağlar. Topraktaki bütün değişiklikleri otomatik olarak algılar ve sürekli yeniler. Defineciyi sürekli toprak ayarı sorunundan kurtarır. Ayrıca kullancıya manuel olarakta çok gelişmi bir toprak ayarı yapma imkanı sunar. Minelab Xterra 705 modelinin ayrımlı ve ayrımsız 5 arama programı mevcuttur.

Minelab Xterra 705 digital lcd ekrana sahiptir. 4 farklı ses tonu ile metal ayrım imkanı sunar. 28 segment ile altın, gümüş, bakır, bronz, demir olarak metal ayrımı yapmanızı sağlar. Ayrıca istenilen metalleri algılama, istenmeyen metalleri red etme imkanı sağlar. Bu özellik diğer marka dedektörlerde bulunmamaktadır. Ayrıca Minelab Xterra 705 modelinde explorer serisinden olduğu gibi IRON MASK özelliği bulunmaktadır. Minelab Xterra 705 modelinde arazideki parazitleri yok eden NOISE CANCEL mevcuttur. Bu ayar sayesinde kullanıcı derinlik kaybına ugramadan rahat bir şekilde arama yapabilir.

Minelab Xterra 705 modeli diğer modellerin aksine ekran aydınlatması özelliğine sahiptir. Xterra 705 standart arama bobini ile 7.5 kHz ile arama yapar. 3 kHz ve 18.75 kHz arama bobinide opsiyonel olarak kullanılabilir. Minelab Xterra 705 4 X 1.5 Volt AA pil ile çalışmaktadır; isteğe bağlı olarak şarjlı pil ilede kullanılabilir

Minelab Xterra 705 Türkçe kullanma klavuzu, Türkçe Cd, Garanti belgesi ve faturası ile alıcıya teslim edilir.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ
Çalışma Frekansı
Başlığa göre değişken 3hHz - 7.5kHz - 18.75kHz
Hedef Tanımlama
Dijital numerik ekran&tone
Başlıklar (Opsiyonel)
6" Concentrıc 7.5 khz
6" Double-d 18.75 khz
9" Concentrıc 7.5 khz
9" Concentrıc 18.75 khz
10" Round double-d 7.5 khz
10"x5" Double-d 18.75 khz
10" Round double-d 18.75 kh
Pakete Dahil Ürünler
10"x5" CONCENTRIC 18.75 KHZ bobin
Kulaklık
Türkçe ve İngilizce Kullanım Kılavuzu
Taşıma Çantası
Ekran Işığı
Var
PinPoint(Nokta Hedef Tespit)
Var
Kullanıcı Modları
All Metal
Ayrımlı Mod (4 mod)
Maden Arama Modu
Ayırt Etme
28 multi segment(kabul/red),Iron Mask
Toprak Ayarı
Otomatik ve Manuel

Ton Tespiti Ton Adedi
Seçilebilir:1,2,3,4 veya multi tone
Batarya
Alkalin(4x1.5v AA)