16 Mayıs 2011 Pazartesi

Uzay’da Yaşam Varmı? NASA Bu Akşam Açıklıyor…

place here to learn-treasure place here to learn-treasure-defıne defıne defıne defıne sıgnal sıgns-solutıons-map-defıne path defıne-detector-cın-magıc-defıne search bars made-metals-charm-bury-bandit-defıne of documents-mound-tumulus-bandits- mystery of money-jewellery-defıne-archaeology-hıstory museums-ıslamıc-defıne natural stone-sculpture-news-mythology-antıque-archaeology-ancıent cıtıes-regıons-ancıent trade routes-horasan-ebced-sıgnal solutıons-defıne search-roman-byzantıne maps-green coıns only defıne to learn

Uzay’da Yaşam Varmı? NASA Bu Akşam Açıklıyor…


05750 uzay da yasam varmi nasa bu aksam acikliyor 117 Uzayda Yaşam Varmı? NASA Bu Akşam Açıklıyor...
Uzayda dünya benzeri bir gezegen arayışında olan bilim  insanları büyük bir aşama kaydetti. NASA dünya dışı yaşama ilişkin bir bilimsel bulgu konusunda bu akşam açıklama yapacak. Dünya NASA’nın bu sırrı açkılamasını bekliyor.





Amerikan uzay aransı NASA web sitesinden yaptığı açıklamada, bugün Türkiye saatiyle 21.00′de, dünya dışı yaşamın kanıtlarının araştırılması konusunda önemli sonuçları olacak bir astrobiyolojik bulguyu tartışmak için  basın toplantısı düzenleyeceğini  belirtti. 
Uzay ve dünya dışı yaşam olduğuna inananlar, bu açıklamanın ardından internet bloglarında çok sayıda spekülasyon üretirken, NASA, bu keşifle ilgili şu anda hiçbir ayrıntı vermek istemiyor.
NASA adına açıklama yapacak isimler  arasında, kurumun astrobiyoloji programını yöneten Mary Voytek,  Amerikan Jeofizik Enstitüsü (USGS) astrobiyoloji araştırmacısı Felisa Wolfe-Simon, NASA’nın Goddard uzay merkezi astrobiyoloji uzmanı Pamela Conrad, Uygulamalı Moleküler Evrim Vakfı seçkin üyesi Steven Benner ve Arizona Üniversitesi Profesörü James Elser bulunuyor.
ASTROBİYOLOJİ NEDİR?
Astrobiyoloji, evrende yaşamın kökeni ve evrimi dahil olmak üzere,  yaşamın bulunabileceği yerler ile nasıl devam ettiğini inceleyen bilim dalı.
NASA, basın toplantısını internet üzerinden de naklen yayınlayacak
Hürriyet