1 Mayıs 2011 Pazar

Ejderha işareti -The dragon sign

place here to learn-treasure place here to learn-treasure-defıne defıne defıne defıne sıgnal sıgns-solutıons-map-defıne path defıne-detector-cın-magıc-defıne search bars made-metals-charm-bury-bandit-defıne of documents-mound-tumulus-bandits- mystery of money-jewellery-defıne-archaeology-hıstory museums-ıslamıc-defıne natural stone-sculpture-news-mythology-antıque-archaeology-ancıent cıtıes-regıons-ancıent trade routes-horasan-ebced-sıgnal solutıons-defıne search-roman-byzantıne maps-green coıns only defıne to learn
Ejderha işareti


Ejderha:Gömü işareti olarak sıkça kullanılmamıştır. Tarihte ki uygarlıkların tanrı olarak taptığı bir sembol olarakda kullanılmıştır. Bazı uygarlıklarda ejderhayı duvar,mağara süslemelerinde kullanmışlardır. Gömü işareti olarak kullanılan ejderha işaretleri genellikle çizim değil kabartma olarak yapılmıştır. Kuvvetli ve tehlikeli bir hayvan olduğu için, gömüsü büyüktür, işçiliği çok zordur ve tehlikeler içermektedir. Araştırmalarımızda ejderha işaretinin bulunduğu alanlarda, ağzı kapatılmış mağaralar ve mağaraların dar tünelleri tespit edilmiştir. Ejderha işaretleri birkaç tünelide ifade edebilir.

The dragon sign
Dragon: often used as a sign of burial. Olarakda worshiped as a god, a symbol that was used in history of civilization. Some civilizations dragon wall decorations used the cave. Dragon marks are usually not used as a sign of a burial plot was in relief. Strong and dangerous because it is an animal, burials are great, workmanship is very difficult to contain and dangers. Surveys in areas where the dragon sign, the mouth closed tight caves and tunnels in the caves have been identified. Dragon marks can express a few tunnel.