26 Mart 2011 Cumartesi

DEFİNEDE PAPAZ KAFASI

 


Papazın boynundaki madalya,baktığı yada işaret ettiği yön  önemlidir. İtinalı bir  çalışma  yapılmalıdır.

Magara icinde 3 papaz isareti..... papazlarin biri iri yapili digeri orta ve ucuncusu sadece kafasi mevcut....iri yapili papaz yan bakiyor... sol elinde bir kandil , sag elinde bir istavroz ... istazvrozun yaninda bir aslan isareti [ oyma ] ve de aslanin yaninda bir ustura isareti [ tuzak ]

Orta boylu papaz ,,,bu magaradan disari bakiyor...baktigi yonde yanmis bir manastir ve kic kica yatan okuzleri goruyor...

3 uncu papaz ,, kafasi iki cocuk eli goruyor,, cocuk eli bir balik ve bazi harfler tutuyor ,,papazlarin arasinda 3 direkli gemi isareti diregin biri kirik..magaranin icindeki [aslan kapidir] iceride 7 civcivli tavuk mevcuttur..

Papazli magaranin dogu kisminda 2 yilanli ve 7 halkali magara mevcut,,bu halkalara katirlari bagliyorlardi, ....................... bir bakir mevcut.. magara icinde 2 cember mevcut bunlarin ...................... yilanin birinde kuyrugunda + isareti bu isaretin .................... ve de 12 civcivli tavuk ..Disarida mavi suyla kapli bir gol var ve golun icinde 2 guvercin .. 11 civciv guvercinlerin batisindan 48 adimda 1 civciv tavugun kanatlari altinda [ bu bir tipa ] bu tek civciv bolca mujde icerir ..

Guvercinlerin renkleri siyah [ kara kaya ] ve de civcivli tavuk [ beyaz kaya ] hemen batida 117 adimda kuyruklarinda + isareti olan cift yilanlar ..
Goletin yaninda iri bir agac mevcut , 4 adim doguda kucuk bir gomunun isaretini bir kayada gorebilirsin ..hemen kayanin altinda , bunlar hep gunes isaretinin yaninda ..

Ayrica papazli magaranin batisinda yarim saatlik bir yolda toplu halde taslar var [ yigma ] bir de buyukce kaya bu kayada mum tutan 3 kiz resmi ayni kayada bir istavroz ve de bir cember [ daire ] isareti [ oyma ] buradan 15 adimda ........kazarsan deri ile sarilmis bir kitap bulursun ..
Kizlarin dogu istikametinde bir kartal kafasi oyma ,, burada tastan ve tugladan islenmis bir bizans duvari goreceksin..

Kartal kafasinin altinda eski turkce bir takim yazilar goreceksin isaretin daha asagisinda kayalik var yukarisinda ise kirmizi mumla tikanmis bir delik bulacaksin ,,, kartal kafasinin altinda bulunan kayaliklarda bir giris var ,, kazmadan girisi tespit edemezsin.
Bu girisi tespit ettiginde rahatlikla iceri girebilirsin burada tuzak yok , giris tuneli yaklasik 50 adimda 3 koridora ayriliyor ve de bu tunellerin her birinde bulunmasi zor olmayan 3 oda var