26 Mart 2011 Cumartesi

VOLÇAN-VOLÇAN SIRLARI-VOLÇAN GİZEMİ

 


Define,definecilik,define işaretleri,define arama yolları,gizli defineleri arama,cinler büyü tılsım,define arama çubukları, ,gizemli defineleri çıkartma,define nasıl aranır hepsi burada.

Sene 1828
...........
...........
Yirmi yil once volcan Istanbuldan Selanike vapur yolculugu sirasinda yasli yunan stavrus ile tanisir.Yasli adam volcana Balkan(eski daglari-stara planina)daglarini Troyan gecidine kadar ne kadar tanirsin diye sormus.
Volcan avucumun icinden daha cok demis.
Yasli stavrus o zaman elinde Perslere ait bir harita oldugunu ve bir oda icinde yuklu miktarda hazine oldugundan bahsetmis.
Volcan yasli adamin bilgeligine ve dogru soyledigine inanarak kalkip buraya(balkan daglarina)gelmisler.Aramaya baharda baslayip eylul ayinda hazinenin sakli oldugu odayi bulmuslar.
Iceride 193 kulce altin herbiri 15 kilo.
Yemin ederimki(volcanin anlattigi):Herbirini tek tek ellerimle saydim ve kapinin sol yaninda bulunan raflara dizdim.
Daha sonra yasli stavrus,volcana; yer(arazi) ve suat pasanin hazinelerini satin almak icin yunanistana donmek istedigini soylemis.
Ama volcan hazinenin bolunmesine izin vermeyip oracikta yasli stavrusu oldurmus.
Mezarinda,basinin uzerinde iki karis buyuklugunde hac ve ikiye ayrilmis bir kulce altin hala durmaktadir.
Mezari,roma lejyonlarinin konaklama yaptigi yerin catagindadir.Bu yeri volcan yasli adamdan ogrenmis.Ki oradaki derin kuyu ve icindeki altin tozlari(kulcelerin yapildigi altinin cikarildigi maden) ama kuyuda arastirma yapmamislar.
Sonra volcan bu hazine ile cetesinin elemanlarini toplamis daha sonralari benide aldi ceteye.
Sonra bir cok hazine alip(osmanli kervanlari basilmis),ciflikleri bastik.
Ve yuklu miktarda altin v.b seyler elde ettik.
........
........
Bas nisan(isaret) MIHARE TAS tir.O kalabaligin dolastigi yerdeki degil!!! Bahsettigim MINARE TAS,haydut kaynagindan(bugunku ustrem koyu yakinlari-Topolovgrad) 120 km uzaklikta batiya dogru insan boyundaki tastir.Minare tasta 7 isaret saklanmistir.
Tasin bati tarafinda gumus barutluk,silah ve kitap sakladik.O kitapta diger isaretleri cozecek her bilgi yazili.
Burayi gosteren iki harita ya karar verdi volcan daha zor bulunabilsin diye.
Birinci yol ormandaki gecitten kuzeye dogru asagiya CAVUS bolgesine dogru,oradan caliliklardan boynuz yapan yere sonra ilk dereden kotu yerden haydut oluguna(haydut cesmesi) oradanda minare tasa varilir.
ikinci yol tehlikeli ve karmasik.
.......