27 Mart 2011 Pazar

TÜMÜLÜS NASIL AÇILIR?

 


DUA-CİN--BÜYÜ-TILSIM-SİHİR-NAZAR-MUSKA-YILDIZNAME-HALÜSÜNASYON-DUA NEDİR-TILSIM NEDİR-TILSIM ÇEŞİTLERİ-BÜYÜ NEDİR-BÜYÜ ÇEŞİTLERİ-SİHİR NEDİR-SİHİR ÇEŞİTLERİ-BATIL İNANIŞLAR-CİN MUSALLATI NEDİR-DİNİMİZ İSLAM-ŞİFALI BİTKİLER-SAĞLIKLI YAŞAM-ASTROLOJİ-GİZEMLİ İLİMLER-İSLAMDA BÜYÜ-DEFİNE-DEFİNECİLİK-DEFİNEDE BÜYÜ VE TILSIM-CİNLER VE GİZEMLER HAKKINDA BİLGİLENDİRME SİTESİ...



Tümülüs Yapılarda Kazı Sistemi :
Tümlüs yapılara bilimsel olarak 2 sistem kullanılmaktadır.

1- Çeyrek dilim sistemi. Bu sistem küçük boy Tümülüslerde uygulanır. tümülüs 4 eşit dilime bölünerek güney-batı cephesindeki dilim alınırak temizlenir.

2- Tünel açma sistemi. Bu sistem büyük boy Tümülüslere uygulanır batı yönünde başlanır. dikkat edilmesi gereken şey merkeze doğru giderken yön kaybetmemek. Önce dar , merkeze yaklaşıldığından genişletilmesi gerekir

Üçüncü bir sistemi de biz ilave ediyoruz ve bu sistemin isminde Osmanlı Dalışı ismini koyuyoruz.

3- Osmanlı Biçimi . Bu sitem küçük boy Tümülüslerde batı-doğu eksenine derin yarma, büyük boy Tümülüslerde ise yine çeyrek dilime yakın güney-batı cephesini kucaklayan geniş yarma .
Tümülüs yapılarda kepçe gibi kazıcı makineleri kullanmak bir katliamdır. bundan sakınınız .

Dikkat ! Tümülüs yapılar birinci derecede sit alanıdır. yasal olmayan kazılara başvurmak yasalarımız gereği suçtur sitemizdeki bilgiler sadece paylaşım, bilgi ve tanıtım amaçlıdır. Sitemiz, kaçak kazılardan oluşacak suçlardan mesul değildir.